Autor |
RE: SEZON TUŻ - TUŻ... |
Zarzad
Użytkownik
Miejscowość: żywiec
Data rejestracji: 28.02.08 |
Dodane dnia 19. marca 2008 10:09 |
|
|
WITAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DRODZY KOLEDZY BARDZO PROSIMY WAS WSZYSTKICH ABYŚCIE WCHODZILI NA NASZEJ STRONIE GŁÓWNEJ /PO LEWEJ STRONIE/W REKLAMY GOOGLE I ZAWSZE TROCHĘ TAM POSERFOWALI,NP.KLIKNĄĆ NA JAKIŚ WYBRANY TEMAT ,PO OTWARCIU STRONY -ZNOWU WYBIERAMY DOWOLNY TEMAT. KAŻDE TAKIE PODWÓJNE KLIKNIĘCIE TO KILKANAŚCIE GROSZY ZAROBKU DLA KOŁA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WCHODZCIE RÓWNIEŻ NA WYSZUKIWARKĘ - TU TEŻ KAŻDE WEJSCIE TO CZYSTY ZYSK .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez kolozablocie dnia 20. marca 2008 09:23 |
|
Autor |
Sandacz
Użytkownik
Miejscowość: Twardorzeczka
Data rejestracji: 22.03.08 |
Dodane dnia 30. marca 2008 10:52 |
|
|
Witam dzieje sie coś nad jeziore... ? biorą jakies karpie albo cos..?  |
|
Autor |
szymonzyw
Użytkownik
Miejscowość: Wieprz
Data rejestracji: 02.03.08 |
Dodane dnia 30. marca 2008 12:45 |
|
|
Sandacz zapraszam na forum miłośników gruntu tam możemy wymienic opinie o jeziorze i nie tylko
 |
|
Autor |
Zarzad
Użytkownik
Data rejestracji: 28.02.08 |
Dodane dnia 06. kwietnia 2008 20:35 |
|
|
DRODZY KOLEDZY JEŻELI COKOLWIEK SIĘ DOWIECIE NA TEMAT ZGUBY DAJCIE ZNAĆ!!!"Witam serdecznie.
W sobotę 05.04.2008. podczas łowienia ryb w Sole poniżej mostu kolejowego w Żywcu , na prawym brzegu zgubiłem wędkę zapakowaną w niebieski płócienny pokrowiec. Wędka ta to Abu Conolon dł. 2,40 m, przystosowana do łowienia z multipikatorem . Wziąłem ją dla wypróbowania nowego kołowrotka, potem odłożyłem i zapomniałem :-(. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt pod nr. 609 709 880. Gwarantuję znaleźne. "
Edytowane przez Zarzad dnia 06. kwietnia 2008 20:35 |
|
Autor |
pokee13
Użytkownik
Miejscowość: łękawica
Data rejestracji: 01.02.09 |
Dodane dnia 05. lutego 2009 20:23 |
|
|
Dzień dobry mam pytanie ile kosztuje wyrobienie karty wędkarskiej mam 17 lat i jestem uczniem |
|
Autor |
bobawzuj
Użytkownik

Data rejestracji: 01.12.07 |
Dodane dnia 06. lutego 2009 12:55 |
|
|
Witam
Jeżeli chciałbyś zostać wędkarzem i posiadać kartę wędkarską ,która upoważniała by cię do łowienia ryb, to wpierw trzeba zdać egzamin.Trzeba znać podstawowe zasady i obowiązujący regulamin połowu ryb.Są to bardzo łatwe wiadomości ,które każdy wędkarz musi wiedzieć. Potem można zapłacić za kartę .Pierwszy raz karta dla ucznia kosztuje 112 zł -wyrobienie ,legitymacja ,dokumenty.W następnych latach 97 zł za rok.I taki proceder zdawania i wyrabiania karty wędkarskiej obowiązuje na terenie całej Polski.
Myślę że więcej na ten temat można się dowiedzieć w naszej siedzibie Koła .Zapraszam więc w każdy poniedziałek i czwartek od godz 17 -19.
Pozdrawiam Bob.
bob |
|
Autor |
pokee13
Użytkownik
Miejscowość: łękawica
Data rejestracji: 01.02.09 |
Dodane dnia 06. lutego 2009 16:36 |
|
|