Autor |
WYPRAWA NAD BAŁTYK |
szymonzyw
Użytkownik
Miejscowość: Wieprz
Data rejestracji: 02.03.08 |
Dodane dnia 08. marca 2010 10:41 |
|
|
Witam szanownych kolegów. wybieramy się nad Bałtyk prawdopodobnie 23 kwietnia na ok 3 dni na dorsze jeżeli chciałby ktoś dołączyć prosze pisać nas jest 3 wszyscy w sumie początkujący w sparwie dorszy ale najważniejszy jjest relaks jeżeli ktoś jest chętny pisać w grupie raźniej koszt to ok 400zł ( przejazd 180 kuter 150 sprzęt 20 zł i ewentualny noclek ok 60 zł pozdrawiam
Edytowane przez kolozablocie dnia 20. marca 2010 20:24 |
|
Autor |
RE: Wyprawa nad bałtyk |
kolozablocie
Super Administrator

Data rejestracji: 25.06.07 |
Dodane dnia 08. marca 2010 11:48 |
|
|
Witam
Napisz coś więcej.Mnie rozchodzi się o czas.W piątek tj.23 mógłbym nie prędzej wyruszyć jak o 16,00 a w poniedziałek musowo muszę być w pracy,czyli w niedzielę w nocy trzeba było by już być w domu.
Napisz gdzie ,najlepiej zadzwoń do mnie 693 111 775 to pogadamy bo może bym sie kopnął z Wami.
Bogdan.
Admin |
|
Autor |
szymonzyw
Użytkownik
Dodane dnia 08. marca 2010 12:34 |
|
|
witam jeszcze raz!! właśnie wracam od mojego przyjaciela z którym rozmawiałem ma biuro turystyczne i jeżeli bedzie nas ok 40 osób plus minus to mamy prywatny 4 gwiazdkowy autobus za 150 zł od osoby( taniej o 30 zł od pks) i dodatkowo mamy możliwość wybrania portu ( myśle że największe sztuki to władysławowo -najgłębiej) kierowca(szef) **** gość wiecie czyli jakaś kulturalna imprezka wchodzi w gre wyjazd nie wcześniej niż o 16 w piątek myśle że ok nawet 19 żeby być rano na miejscu w niedziele ewentualny rejs na dorsze a wiec sobota można bedzie wędkować z plaży czy w porcie koszt zezwolenia to ok 20 żł na miesiąc w sobote jeden nocleg i powrót w niedziele po rejsie oczywiście jeżeli bedzie ktoś miał ochote rybki zabrać to kierowca nie bedzie robić problemu jeżeli bedzie jakoś zabezpieczone steropianowe pudło lub lodówka turystyczna. Wiec jak koledzy to widzicie bo jak coś to max do 2 tyg trzeba się zorganizować nr tel do mnie to 781-454-137 lub piszcie na forum |
|
Autor |
kolozablocie
Super Administrator

Data rejestracji: 25.06.07 |
Dodane dnia 08. marca 2010 22:11 |
|
|
Witam
A może dalibyśmy ogłoszenie na stronę o tej wyprawie ?
A co ze sprzętem wędkarskim ?
Admin
Edytowane przez kolozablocie dnia 08. marca 2010 22:13 |
|
Autor |
szymonzyw
Użytkownik
Dodane dnia 09. marca 2010 14:33 |
|
|
no pewno bo fajnie by było sie zorganizowac na taki wyjazd sprzęt wędkarski wyporzyczamy na kutrze za ok 20 zł mozna miec własny jak kto chce. a mianowicio co do tej organizacji to można popytać kolegów, w pracy itd. przejazd autokarem kosztować bedzie ok 6000 zł zależy ile osób bedzie chętnych. Moge również zrobić ogłoszenie w wordzie aby może w kole powiesić czy coś może na maila Panu prześle?? jeżeli jakieś pytania prosze pytac bo mamy czas max do końca marca!!!!!!!!!!! |
|
Autor |
szymonzyw
Użytkownik
Dodane dnia 16. marca 2010 11:34 |
|
|
no na wyprawę autokarem chyba raczej nie mamy szans bo jest nas za mało my wybieramy sie do ustki 23 kwietnia autobusem pks z żywca o 21 35 |
|