Autor |
RE: NIE TYLKO DLA KARPIARZY ALE DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW WĘDKARSTWA GRUNTOWEGO :) |
kilero
Użytkownik
Miejscowość: kocierz moszczanicki
Data rejestracji: 11.02.08 |
Dodane dnia 11. marca 2008 21:28 |
|
|
opłaca sie w ta sobote naryby(na grunt)
:)B);) iść powiedzcie mi koledzy
kilero |
|
Autor |
RE: NIE TYLKO DLA KARPIARZY ALE DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW WĘDKARSTWA GRUNTOWEGO :) |
bobawzuj
Użytkownik

Miejscowość: żywiec
Data rejestracji: 01.12.07 |
Dodane dnia 11. marca 2008 22:04 |
|
|
Witam!!!!
Najświeższe wieści:
Na korycie przy ujściu Soły-połowili płocie oraz jazie.
Na jeziorze podobno wyciągli pojedyncze karpie.
bob |
|
Autor |
szymonzyw
Użytkownik
Miejscowość: Wieprz
Data rejestracji: 02.03.08 |
Dodane dnia 12. marca 2008 10:14 |
|
|
dzieki jutro jak nie bedzie padac atakuje te karpie a powiedzcie mi oprócz lina są plany jakiegoś zarybiania jeszcze?? |
|
Autor |
bobawzuj
Użytkownik

Dodane dnia 12. marca 2008 10:49 |
|
|
Witam!!
Oczywiśćie że są -to dopiero pierwsze.W przyszłym tygodniu będzie zarybianie karpiem ,później będzie wpuszczany pstrąg,lipień,sandacz ,szczupak i inne .Jeżeli byś chciał uczestniczyć to zapraszamy .
bob |
|
Autor |
szymonzyw
Użytkownik
Dodane dnia 13. marca 2008 10:19 |
|
|
hej! to jak bede mial wolne to pewnie z miłą checią tylko daj znać! właśnie wróciłem z nad moszczanki są brania i mozna sie pobawić drgającą szczytówką ale zeby zaciąć trzeba mieć mega refleks no i oczywiście nie są to okazy ale chłopaki trenig można sobie piękny zrobić złapałem kilka leszczyków i płotek ale wszystko do 25 cm oczywiście wszystko trafiło do wody( nie róbmy jaj ryba poniżej 40 cm to nie ryba ) ( takie to tylko na zawodach do siatki wedrują ) no i tyle bylem tylko 2 godziny ale zabawa super polecam |
|
Autor |
szczupak
Użytkownik

Miejscowość: Żywiec
Data rejestracji: 24.10.07 |
Dodane dnia 13. marca 2008 19:23 |
|
|
Witam bobawzuj jak beda jakies zarybiania to dajcie info na stronce np. 1 tydz wczesniej to moze jak bede mial czas to wpadne pomoge w czyms
Aha i co tam na jeziorku bierze cos ?????
A co z tymi zawodami gruntowymi moim zdaniem to jest nawet jakis dobry pomysl
Pozdr SZCZUPAK 
Machaj wędą ryby będą
Gdzie patyki tam wyniki   |
|
Autor |
Zarzad
Użytkownik
Data rejestracji: 28.02.08 |
Dodane dnia 13. marca 2008 21:31 |
|
|
Witam!!
UWAGA INFORMACJE O ZARYBIANIACH NA FORUM -PYTANIA DO ZARZĄDU!!! |
|
Autor |
bobawzuj
Użytkownik

Dodane dnia 13. marca 2008 21:58 |
|
|
Witam!!
Szczupak- na jeziorze bierze leszczyk i płotka.Podobno polowili pojedyncze sztuki karpi.
Na Sole przy ujściu -jazie.
W tym roku organizujemy zawody gruntowe w lipcu 05.-sobota od 8 rano do 20.Natomiast w przyszłym roku można będzie pomyśleć o cyklu trzech ,czterech zawodów gruntowych,bo w tym roku już wszyscy mają kalendarze imprez zatwierdzone.  
bob |
|
Autor |
szymonzyw
Użytkownik
Dodane dnia 13. marca 2008 23:15 |
|
|
to bedą gruntowe przez dzień?? jak bede mógł startowac to już by było zaje.....ście a jak nie to bede kibicował a nocnych nie macie?? a co do tego turnieju to trzeba pomyśleć i w przyszłym roku wystartowąć |
|
Autor |
szymonzyw
Użytkownik
Dodane dnia 14. marca 2008 12:24 |
|
|
hej kurcze szkoda że nie bede mógł uczestniczyc w zarybianiu karpikiem (praca do 14 ) ale coż najwyżej nastepnym razem pozdrawiam a nie wiecie przypadkiem ile tego karpika wpuszą? pozdrawiam
|
|
Autor |
Zarzad
Użytkownik
Dodane dnia 19. marca 2008 10:08 |
|
|
WITAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DRODZY KOLEDZY BARDZO PROSIMY WAS WSZYSTKICH ABYŚCIE WCHODZILI NA NASZEJ STRONIE GŁÓWNEJ /PO LEWEJ STRONIE/W REKLAMY GOOGLE I ZAWSZE TROCHĘ TAM POSERFOWALI,NP.KLIKNĄĆ NA JAKIŚ WYBRANY TEMAT ,PO OTWARCIU STRONY -ZNOWU WYBIERAMY DOWOLNY TEMAT. KAŻDE TAKIE PODWÓJNE KLIKNIĘCIE TO KILKANAŚCIE GROSZY ZAROBKU DLA KOŁA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WCHODZCIE RÓWNIEŻ NA WYSZUKIWARKĘ - TU TEŻ KAŻDE WEJSCIE TO CZYSTY ZYSK .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez kolozablocie dnia 20. marca 2008 09:24 |
|
Autor |
Zarzad
Użytkownik
Dodane dnia 21. marca 2008 13:19 |
|
|
Witam
Z okazji Świąt Wielkanocnych wszystkim wędkarzom życzę Spokojnych i pogodnych
Świąt Wielkanocnych
pełnych miłości
i rodzinnego ciepła.
Prezes Koła PZW ZABŁOCIE
Bogusław Juźwa |
|
Autor |
bobawzuj
Użytkownik

Dodane dnia 26. marca 2008 21:44 |
|
|
Witam!
A co tu tak cicho -nic nikt nie pisze.Co słychać szymonzyw,czyżbyś sposobił się do wypadu nad jezioro?
Szkoda że się oziębiło bo kto wie czy nie łowiło by się już karpi-ale co się odwlecze to nie uciecze.
bob |
|
Autor |
szymonzyw
Użytkownik
Dodane dnia 30. marca 2008 12:43 |
|
|
 hej no cicho jest bo nikt nie chce ze mna rozmawiac ale spoko oczywiście czekam na wiosne ale cały sprzęt juz jest zrobiony wieć kiedy tylko wpadnie mi do glowy szatański pomysł poowu karpi to od razu atak ale nie moge się doczekać cieplejszych nocy bo to jest dla mnie raj no i oczywiście czekam na zawody gruntowe ale w kole żywiec miasto są dopiero w sierpniu ale juz bedzie kwiecień w maju jakiś szczupaczek ok 80 musi paść a w czerwcu sandaczyk na 95 cm pozdrawiam no i jak zawsze zapraszam do rozmowy wszystkich miłośników gruntu |
|
Autor |
kolozablocie
Super Administrator

Data rejestracji: 25.06.07 |
Dodane dnia 03. kwietnia 2008 00:12 |
|
|
Witam,
proszę o to kilka ciekawych linków do stron związanych z wedkarstwem gruntowym.
http://www.bigcarp.pl/profile.php?lookup=23
http://www.carppassion.eu/
http://www.carp.oxio.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=102&Itemid=116
http://www.karpmax.pl/
Stronki dodał kolega "rmario"
Pozdrawiam
Admin
Edytowane przez kolozablocie dnia 03. kwietnia 2008 00:20 |
|
Autor |
Zarzad
Użytkownik
Dodane dnia 06. kwietnia 2008 20:34 |
|
|
DRODZY KOLEDZY JEŻELI COKOLWIEK SIĘ DOWIECIE NA TEMAT ZGUBY DAJCIE ZNAĆ!!!"Witam serdecznie.
W sobotę 05.04.2008. podczas łowienia ryb w Sole poniżej mostu kolejowego w Żywcu , na prawym brzegu zgubiłem wędkę zapakowaną w niebieski płócienny pokrowiec. Wędka ta to Abu Conolon dł. 2,40 m, przystosowana do łowienia z multipikatorem . Wziąłem ją dla wypróbowania nowego kołowrotka, potem odłożyłem i zapomniałem :-(. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt pod nr. 609 709 880. Gwarantuję znaleźne. "
Edytowane przez Zarzad dnia 06. kwietnia 2008 20:36 |
|
Autor |
szymonzyw
Użytkownik
Dodane dnia 09. kwietnia 2008 21:51 |
|
|
hej co dopo tej wędki to musisz pogadać z takim jednym romem(byłem trzy razy na rybach tam i trzy razy tam kłusował) niski z wąsem można go przeważnie spotkać w tamtych okolicach wedkującego bez karty i na robaka(czysty kłusownik) on może coś o tym wiedzieć ale od takiego człowieka pewnie tego nie odzyskasz. On właśnie kręci się w okolicach rzeki koszarawy i mostu kolejowego. to taka informacja z mojej strony mam nadzieje że się przyda pozdrawiam |
|
Autor |
jarek59
Użytkownik
Miejscowość: sosnowiec
Data rejestracji: 12.04.08 |
Dodane dnia 12. kwietnia 2008 16:24 |
|
|
czesc wszystkim zgadzam sie ze jest zamało imprez gruntowych i nocnych ja jestem tym zainteresowany a PZW słabo w tym temacie sie stara
jarek |
|
Autor |
Zarzad
Użytkownik
Dodane dnia 12. kwietnia 2008 19:28 |
|
|
Witam
Generalnie każde koło powinno przeprowadzać zawody we wszystkich kategoriach o mistrza kola i dodatkowo zawody towarzyskie.My w tym roku mamy ze względu jubileuszu troje zawodów mniej.Ponieważ wzrasta zainteresowanie zawodami gruntowymi postaramy się aby w roku 2009 zorganizować przynajmniej dwoje takich zawodow .Ponadto mamy jako zarząd fajny pomysł i jeżeli się go uda zrealizować to b edzie kapitalna sprawa.Mamy w tym roku zawody gruntowe dzienne -05.07.08 od 8,oo-20,oo ,ale proszę śledzić na bieżąco kalendarz imprez może coś jeszcze dodamy -zobaczymy. |
|
Autor |
szymonzyw
Użytkownik
Dodane dnia 13. kwietnia 2008 08:28 |
|
|
hej ciesze się że ktoś w końxcu popiera moje zdanie o zawodach gruntowych a pyutanie z mojej strony do zarządu czy ja jako członek koła żywiec miasto bede mógł wziąć udział w tych zawodach gruntowych dziennych??pozdrawiam |
|