PZW KOŁO ŻYWIEC-ZABŁOCIE
   STRONA GŁÓWNA OPŁATY ZA ZNAKI 2021 KALENDARZ IMPREZ 2021 REGULAMIN POŁOWU NA WODACH OKRĘGU B-B - 2021 ARTYKUŁY GALERIA FORUM WĘDKARSKIE REGULAMIN FORUM   
 DANE ADRESOWE
ZARZĄD KOŁA

MAPA DOJAZDU DO SIEDZIBY KOŁA PZW ZABŁOCIE -ŻYWIEC

DANE ADRESOWE

ZAWODY WĘDKARSKIE
ZAWODY WĘDKARSKIE

ZDJĘCIA Z ZAWODÓW

Wątki na Forum
Najnowsze Tematy
SSR
WYPRAWA NAD BAŁTYK
DOBRA WIADOMOŚC
JAKIE RYBY W TYM ROK...
Na początek
Najciekawsze Tematy
NIE TYLKO DLA KAR... [50]
OGŁOSZENIA,KOMUN... [39]
WĘDKOWANIE NAD J... [23]
HUMOR WĘDKARSKI [14]
POGAWĘDKI O WĘD... [10]
 Witamy
 Zobacz Temat
PZW KOŁO ŻYWIEC-ZABŁOCIE | WĘDKARSTWO | FORUM WĘDKARSTWO
Strona 3 z 12 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Autor RE: NIE TYLKO DLA KARPIARZY ALE DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW WĘDKARSTWA GRUNTOWEGO :)
Szymekg1
Użytkownik

Miejscowość: Żywiec
Data rejestracji: 19.08.08
Dodane dnia 30. sierpnia 2008 11:47
Mam nadzieje ze wreszcie teraz sie rusza te wieksze karpiki zrobiło sie chłodniej i pewnie pomału zaczną ładować akumulatorki na zimę wiec nic mi nie pozostaje tylko kręcić boile pozdrawiam

no kill
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: NIE TYLKO DLA KARPIARZY ALE DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW WĘDKARSTWA GRUNTOWEGO :)
Szymekg1
Użytkownik

Dodane dnia 04. wrzenia 2008 22:26
I co tam słychać na jeziorku pokazuje sie gdzieś grubasek w końcu to jego pora, ja siadam od przyszłego tygodnia na głębszej wodzie i mam nadzieje ze wreszcie cos się zacznie dziać.Jeśli ktoś też planuje zasiadkę w przyszłym tygodniu w okolicach zapory to może sie dosiąść i pogadać o kaporkach.Pozdrawiam karpiarzy przez duże K!!! no kill

no kill
szczupak
Użytkownik

Data rejestracji: 24.10.07
Dodane dnia 20. wrzenia 2008 12:44
Witam wszystkich smiley mam pytanko ruszyło się coś nad jeziorkiem ????
Szymekg1 i co Złapałeś coś na tej pogodzie bo właśnie chciałem się wybrać ale nie wiem czy się coś ruszyło i mam jeszcze jedno pytanko na jesień jakie kulki wybrać ( pływające czy nie i o jakim smaku najlepiej bo czytałem że o miodowe są dobre na taką pogodę ) ?? POZDRO DLA WSZYSTKICH smiley
I piszcie częściej bo widzę że forum troszkę zamarło smiley

Machaj wędą ryby będą

Gdzie patyki tam wyniki smileysmiley
Szymekg1
Użytkownik

Dodane dnia 22. wrzenia 2008 16:41
Moim zdaniem na taka pogodę dobre sa wszystkie rybne kuleczki, a co do brań to ja jedna spinka a tak to nic konkretnego, ale doszły mnie słuchy ze na miedzybrodziu na suchym potoku w zeszłym tygodniu padł karp 19,50 kg! info pewne ponieważ kolega był przy wypuszczaniu zdobyczy pozdro. dla tych co wypuszczają ! ! !

no kill
Szymekg1
Użytkownik

Dodane dnia 30. wrzenia 2008 22:02
Mam pytanie odnośnie suma złowionego na ujściu Żylicy czy ktoś dokładnie zna jego wymiary bo doszły mnie słuchy że miał 39kg!!!!! ponoć na tv regionalnej był pokazany czy ktoś to morze potwierdzić?

no kill
szymonzyw
Użytkownik

Miejscowość: Wieprz
Data rejestracji: 02.03.08
Dodane dnia 14. grudnia 2008 11:36
witam kolegów dawno mnie tu nie było jak tam efekty po sezonie moje nie najlepsze oprócz prawie rekordowego okoniasmiley a pisze w związku odnowienia tematu jaki był celem zalożenia tego tematu na forum a mianowicie stworzenia np wspólnie z innymi kołami cyklu zawodów gruntowych na wzór beskidzkiej ligi muchowej. Moja wizja takiej imprezy to zestawienie drużyn 2 osobowych i cykl 3- 4 zawodów sumując punkty ze wszystkich, zwyciezcą drużana która zbierze najwiecej punktów. i mysle ze podstawową zasadą bylo by nie uznawanie ryb poniżej 35 cm (mogło by jedynie nie dotyczyć płoci) co koledzy wedkarze o tym myslicie i co myśli o tym właśnie koło??? czekam na odpowiedzi i pozdrawiam goraco
bobawzuj
Użytkownik

Miejscowość: żywiec
Data rejestracji: 01.12.07
Dodane dnia 19. grudnia 2008 09:49
Witam
Myślę że pomysł jest dobry,jednak ktoś musi się tym zająć,ktoś kto to poprowadzi i będzie nad tym czuwał.Myślę żę my jako koło możemy wystawić drużynę /y .Trzeba również pamiętać ,że zawody nocne prawie we wszystkich kołach są organizowane bardziej towarzysko niż sportowo /wiadomo o co chodzi/.Jednak można o prawdziwych zawodach pomyśleć .Na forum się nie podyskutuje o tym temacie dokładnie ,zapraszamy do lokalu koła już od 5 stycznia 09 w każdy poniedziałek i czwartek od godz 17.
Pozdrawiam
Bobawzujsmiley

bob
szymonzyw
Użytkownik

Dodane dnia 23. grudnia 2008 11:46
siema bob miło że popierasz wiesz ja nie mam zadnego doswiadczenia w załatwianiu zawodów pomysł jest dobry bo rozmawiałem juz z znajomymi i jest ok!! oczywiście że zawody maja charakter towarzyski i mysle ze nie było by konieczne wystawienie tylko jednej druzyny bo bylo by to krzywdzonce np dla mnie jako pomysło dawcy bo w moim kole pewno nie mial bym szans na star w takich zawodach...... wizja jest taka to jest tylko przykład oczywiście można zmienic bez problemu ustalenia, cykl 3 zawodów gruntowych w 2 osobowych drużynach łowimy zgodnie z reg. pzw myśle ze można by bylo zarzadzić opłate startową powiedzmy ok 10 zł na cały cykl od drużyny na poczet jakiegoś pucharu. a no i podstawa wieksze ryby wazone od razu i wpuszczane do wody no kill!!!! a reszte można ustalić lub oczywiscie zmienic!! i własnie dla tego pisze do was drodzy koledzy bo sam nie jestem w stanie czegoś takiego zorganizowac! jezeli bylibyscie za to można wspólnie z zarzadem kola cos pomyslec pozdrawiam i jednosześnie zycze zdrowych spokojnych i pogodnych świąt!!!
szymonzyw
Użytkownik

Dodane dnia 18. stycznia 2009 12:10
szkoda że nikt nie chce pomódz w organizacji takiej imprezy no szkoda trudno............. pozdrawiamsmiley
bobawzuj
Użytkownik

Miejscowość: żywiec
Data rejestracji: 01.12.07
Dodane dnia 18. stycznia 2009 23:16
Witam
Szymonzyw - przez forum nie da sie zorganizować jakiejkolwiek imprezy.Przyjdź do lokalu koła ,to porozmawimy na ten temat .Chciałem ci powiedzieć żę już dawno /kilka lat temu/chcieliśmy zorganizować taki sam cykl zawodów gruntowych jak Beskidzka Liga,tylko jest jedno ale!
Ktoś się tym musi ,oczywiście przy pomocy innych kolegów zająć.a tego organizacyjnie sie nijak nie da zrobić przez internet.
Zapraszam cię więc do Koła,a jak nie to zadzwoń na 693 111 775.
ps.
My w tym roku będziemy mieć zawody nocne,zresztą jak co roku o Puchar Miasta Żywca z okazji Dni Żywca w dniu 04/05 lipca od godz 16 do 6 rano.A jak jest na takich zawodach to możesz sie spytać kolegów jak jest????????smileysmileysmiley

bob
szymonzyw
Użytkownik

Dodane dnia 19. stycznia 2009 19:15
Bob wiem jak jest bo startuje na zawodach nocnych w moim kole juz chyba z 5 lat wiec wiem co i jak . Ale stworzenie czegoś takiego jak beskidzka liga gruntowa myśle że dodała by do tego jakiejś żyłki emocji sportowych bo o to chodzi. w takich zawodach(przynajmniej w naszym kole jest coś takiego że oczywiście alkohol(wiadomo że nie chodzi tu o 2 piwa), po drugie łowienie małych rybek ( mam na mysli te łowione na delikatne zestawy poniżej 35 cm, głównie leszcze trzymane w siatkach do rana w 30% staja się padliną) a co to za sport nasypac 5kg zanety drgającą szczytówke i juz jest to bezsens..... jak czyta sie wędkarską prase o łowieni karpi i innych "dużych" w naszym przypadku proponuje te 35 cm ryb to można poddać sie wyobraźni. takie imprezy dają dreszczyk emocji co nie zróbmy więc wspólnymi siłami coś takiego skontaktuje się z Tobą raczej osobiście jak sie wyrobie. pozdrawiam i zapraszam do dysksji wszystkich chętnychsmiley
Strona 3 z 12 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Skocz do Forum:
 PARTNERZY

Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
 REJESRTACJA NA STRONIE
KLIKNIJ TUTAJ
ZNAJDZIESZ WSKAZÓWKI
JAK SIĘ POPRAWNIE
ZAREJESTROWAĆ
NA NASZEJ STRONIE