PZW KOŁO ŻYWIEC-ZABŁOCIE
   STRONA GŁÓWNA OPŁATY ZA ZNAKI 2021 KALENDARZ IMPREZ 2021 REGULAMIN POŁOWU NA WODACH OKRĘGU B-B - 2021 ARTYKUŁY GALERIA FORUM WĘDKARSKIE REGULAMIN FORUM   
 DANE ADRESOWE
ZARZĄD KOŁA

MAPA DOJAZDU DO SIEDZIBY KOŁA PZW ZABŁOCIE -ŻYWIEC

DANE ADRESOWE

ZAWODY WĘDKARSKIE
ZAWODY WĘDKARSKIE

ZDJĘCIA Z ZAWODÓW

Wątki na Forum
Najnowsze Tematy
SSR
WYPRAWA NAD BAŁTYK
DOBRA WIADOMOŚC
JAKIE RYBY W TYM ROK...
Na początek
Najciekawsze Tematy
NIE TYLKO DLA KAR... [50]
OGŁOSZENIA,KOMUN... [39]
WĘDKOWANIE NAD J... [23]
HUMOR WĘDKARSKI [14]
POGAWĘDKI O WĘD... [10]
 Witamy
 Zobacz Temat
PZW KOŁO ŻYWIEC-ZABŁOCIE | WĘDKARSTWO | FORUM WĘDKARSTWO
Strona 2 z 12 < 1 2 3 4 5 > >>
Autor RE: NIE TYLKO DLA KARPIARZY ALE DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW WĘDKARSTWA GRUNTOWEGO :)
Zarzad
Użytkownik

Miejscowość: żywiec
Data rejestracji: 28.02.08
Dodane dnia 13. kwietnia 2008 10:57
Witam
Jeżeli zorganizujemy zawody otwarte ,to myślę że każdy po wpłaceniu startowego będzie mógł wziąść w nich udział.
Proszę sie przypominać około 2 czerwca.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: NIE TYLKO DLA KARPIARZY ALE DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW WĘDKARSTWA GRUNTOWEGO :)
Teoria Spisku
Użytkownik

Data rejestracji: 02.02.08
Dodane dnia 22. kwietnia 2008 20:09
Chciałbym kolegów poinformować,że w dniach18-19-20.04.br na łowisku Psrtążna niedaleko Rybnika odbyły się trzydniowe międzynarodowe zawody w połowie karpia.
Z wielką przyjemnością przekazuję tą wiadomość,że zawody te po raz pierwszy wygrał Polak nasz kolega klubowy. Złowił 2 szt po około 10 kg,jedną 12 kg oraz amura na 6 kg. Do tej pory w zawodach dominowali zawodnicy czescy,którzy każdego roku zgarniali pulę nagród. Największym karpiem wyjętym z wody był 20,5 kg "potwór" a szczęśliwym łowcą okazała się zawodniczka z Czech.
Nie chcę ujawniać z imienia i nazwiska naszego kolegi gdyż mam nadzieję,że opublikuje zdjęcia z tych zawodów.
Materiał filmowy będzie można obejrzeć w pr. Taaaka ryba na stacji Puls.
Gratulacje dla Ciebie P..... !!!smiley
Teoria Spisku
Użytkownik

Dodane dnia 05. maja 2008 15:21
No właśnie możemy obejrzeć zdjęcia z zawodów a na stronce "taaaka ryba" obejrzeć filmik o tym łowisku (Pstrązna).
Panie i panowie,miłośnicy włosowych odjazdów,proteinowych zasiadek oraz kukurydzianych nocek - kije w dłonie i jazda szukać okazów na naszym jeziorze. Mniej do wora, więcej do jeziora (po zdjęciu oczywiście). Piotrek, gratulacje !
PS. Może weźmiesz mnie ze sobą kiedyś na Pstrązną ?
karpik_ok
Użytkownik

Miejscowość: Żywiec
Data rejestracji: 16.01.08
Dodane dnia 06. maja 2008 09:15
Jacku nie ma sprawy pojedziemy na te MISIACZKI tylko wyklarują mi się terminy z kolejnymi zawodami.
Na Żywieckim grubaski są jeszcze leniwe ale wydaje mi się że to tylko kwestia kilkunastu dni i powinny być bardziej aktywne , jeżeli dopisze pogoda. Siedze z Krzyśkiem na sasiadce już tydzień i jesteśmy bez odjazdu.
Poruszyłeś temat nie do wora więcej do jeziora. To prawda zdjęcie i do wody.
Tych poważnych karpi nie ma już tyle co kiedyś i dlatego postanowiliśmy z kilkoma kumplami wprowadzić między nami zasade ZŁÓW I WYPUŚĆ wydaje mi się to uzasadnione . Kiedyś trzeba było podjąć taką decyzję chociażby dlatego że w naszym kraju na większości łowisk , nie mówić już o europie jest to twardą zasadą.
Z karpiowymi pozdrowieniami ;)

Piotrek
Teoria Spisku
Użytkownik

Dodane dnia 06. maja 2008 11:39
Ja też siedzę od kilkunastu dni i nic,tylko troczek,któremu nawet fotki nie pstrykam bo jeszcze oślepnie od flesza i popłynie do konkurencji smiley.
Ponieważ nie ma uszu to okulary za cholerę nie będą trzymać się na jego pyszczku.
karpik_ok
Użytkownik

Dodane dnia 06. maja 2008 11:47
Chyba teraz będzie ok smiley
szymonzyw
Użytkownik

Miejscowość: Wieprz
Data rejestracji: 02.03.08
Dodane dnia 07. maja 2008 08:31
hejka widze że forum założone przezemnie rozgrzewa sie troszeczke równocześnie z karpikami które budzą sie do życia ale okazów jak narazie brak na jeziorze tylko jaź!!! bierze i nie ma wiekszego problemu w z jaziem na 50 cm czy też leszczykiem do 50 cm ale co to za ryby??? fajny tekst to ja równiez z karpiowymi pozdrowieniamismileysmileysmiley
szymonzyw
Użytkownik

Dodane dnia 07. maja 2008 08:37
a i jeszcze jedno jeżeli ma ktos info o jakiś zawodach gruntowych ja jestem początkującym łowcą karpismiley wiec może jakiś amatorskich
Teoria Spisku
Użytkownik

Dodane dnia 07. maja 2008 16:30
No widzisz panie Piotrku (?) działa. Dzisiaj w nocy lecę na karpiowisko i mam nadzieję,że zawiśnie na kiju jakieś bydlisko-rekordzisko smiley
karpik_ok
Użytkownik

Dodane dnia 07. maja 2008 18:23
Jacuś to łam kije życze Ci MISIACZKA , tylko ostrożnie z tym fleszem bo one już chyba też słabo widzą smileysmiley
No i jak zwykle z karpikowymi pozdrawieniami

Piotrek
karpik_ok
Użytkownik

Dodane dnia 09. maja 2008 10:53
Jacku i co z tym rekordziskiem nic się nie chwaliszsmiley

Piotrek
Teoria Spisku
Użytkownik

Dodane dnia 09. maja 2008 11:30
Wiesz o tym,że największe ryby to te co się spięły...
Trza poćwiczyć w Ustroniu bo tutaj byczki jeszcze śpią w jeziorze.
szymonzyw
Użytkownik

Dodane dnia 10. maja 2008 13:19
hejka co tam na jeziorze sie dzieje wie ktoś co??/ j a dzis wybieram się z ekipą na noc połowić a jakie efekty to dam znac jutro pozdrawiamsmiley
karpik_ok
Użytkownik

Dodane dnia 13. maja 2008 10:22
Co tam słychać nad jeziorem bo mam zaległości, ruszyły się może już większe karpiki? smiley

Piotrek
Teoria Spisku
Użytkownik

Dodane dnia 14. maja 2008 07:06
Od kilku dni szukam karpia i nic. W tej chwili nawet nie spławia się. Wczoraj kolega zlapal byczka na 28 cm - oj śliczny tylko mu z 50 cm jeszcze brakuje by była dobra zabawa. Pomachał nam ogonkiem na pożegnanie.
Robi się coraz cieplej i mam nadzieję,że ryba stanie się aktywniejsza.
smileysmileysmiley
Drwal
Użytkownik

Data rejestracji: 16.05.08
Dodane dnia 16. maja 2008 17:20
Mam takie pytania :

1.Jakimi sposobami można łowić na rzece "Koszarawa" .
2.Ile kosztuje wyrobienie karty wędkarskiej i gdzie mogę znaleźć jakieś szczegółowe informacje .

Z góry dziękuje smiley
Zarzad
Użytkownik

Data rejestracji: 28.02.08
Dodane dnia 16. maja 2008 18:34
Do Drwala -odpowiedź na twoje pytania wpisałem na Forum <,Komunikaty,Ogłoszenia, Pytania do Zarządu > .

Zarzad.
Szymekg1
Użytkownik

Data rejestracji: 19.08.08
Dodane dnia 27. sierpnia 2008 18:01
Witam panowie mam pytanie czy ktoś w najbliższym czasie wybiera sie pod zaporę mam na myśli tutaj poławiaczy cypryniusów

no kill
Teoria Spisku
Użytkownik

Dodane dnia 29. sierpnia 2008 19:11
Ja siedzę poniżej Wilczego od póltora miesiąca i nic. Leszcz nauczył się "brań karpiowych" i nie dziwna mu jest proteinka czy też pelet. Dziwne jest,że na 20mm kuleczki łapią się leszczyki po 40 cm...a od czasu do czasu zapnie się taka maciorka na 70-80 cm.
Na dole nie bierze,nie widać i nie słychać pana Karpiowskiego.
pimpekvn
Użytkownik

Miejscowość: Łękawica
Data rejestracji: 19.07.08
Dodane dnia 29. sierpnia 2008 19:45
koledzy wiecie czy coś dzieje się pod gminą .Jeśli wiecie czy bierze tam karp lub lesz to odpiszczie kiedy.

[/img]'>[img]
[/img]
pimpek pimpek pimpek pimpek pimpek Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 2 z 12 < 1 2 3 4 5 > >>
Skocz do Forum:
 PARTNERZY

Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
 REJESRTACJA NA STRONIE
KLIKNIJ TUTAJ
ZNAJDZIESZ WSKAZÓWKI
JAK SIĘ POPRAWNIE
ZAREJESTROWAĆ
NA NASZEJ STRONIE